Snabb leverans / Säkra betalningar / Fri frakt över 699 kr inom Sverige

Rullpapper/Filter/Hylsor

Rullpapper & filter från välkända märken som OCB och Raw


Om du letar efter rullpapper för dina örter, har du kommit till rätt ställe! Här på vår sida kan du hitta ett stort utbud av rullpapper från välkända märken som OCB och Raw. Vi erbjuder också filter och filtertips för en bättre upplevelse. Våra produkter innehåller material som är unbleached och av hög kvalitet. Vi erbjuder snabba leveranser och har ett brett utbud av storlekar, inklusive king size (110mm) och cones. Låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta rullpapperet för din nästa rök session!


Vad är rullpapper?

Rullpapper är ett tunt papper som används för att rulla tobak eller örter. Det är ett populärt alternativ för dem som vill ha en mer avslappnad och personlig rökupplevelse. Rullpapper kommer i olika storlekar och material, vilket kan påverka smaken och bränn hastigheten. Hos oss kan du hitta rullpapper från välkända tillverkare som OCB, Raw och Rizla, för att nämna några. 

Filter och tillbehör

- För dem som vill ha en mer filtrerad och mildare rök upplevelse, erbjuder vi också filter och filter tips. Våra filter och tips kommer i olika material och storlekar för att passa alla behov. Vi har även ett brett utbud av tillbehör, inklusive cones och elements, som kan göra rullningen av tobak och örter enklare och mer bekväm. Köp dina rullpapper och tillbehör online hos oss och få dem levererade direkt till dörren med våra snabba leveranser. Vi är säkra på att du kommer hitta det perfekta rullpapperet och tillbehöret för din nästa rök session hos oss! Letar du efter rullpapper och tillbehör av högsta kvalitet? Då har du kommit rätt! Vårt sortiment av rullpapper innehåller endast produkter av högsta kvalitet från de mest välkända märkena på marknaden. Våra produkter är tillverkade av material som är unbleached och naturliga, vilket garanterar en mer autentisk och smakfull rökupplevelse. Vi erbjuder också filter och filtertips för en mer filtrerad och mildare rökupplevelse. Våra filter och tips är tillverkade av högkvalitativt material och finns i olika storlekar för att passa alla behov. 

- Användningsområden

Rullpapper och tillbehör används främst av personer som röker tobak eller örter. Det är ett alternativ till färdigrullade cigaretter och ger mer kontroll över rökupplevelsen. Rullpapper och filter kan användas både för personligt bruk och vid sociala sammanhang, där man kan dela och rulla tillsammans med vänner. Vårt sortiment av rullpapper och tillbehör är anpassat för alla behov och preferenser, oavsett om du föredrar king size eller cones, eller om du vill ha en mer filtrerad rök upplevelse med filter och filter tips.

- Anledningen till varför rullpapper är populära bland ört entusiaster

Rullpapper är populära bland ört entusiaster på grund av den personliga och avslappnade rök upplevelsen som de ger. Rullpapper ger också en mer autentisk smak än färdig rullade cigaretter och ger användaren mer kontroll över vad som röks. Med vårt stora utbud av rullpapper och tillbehör kan du skräddarsy din rök upplevelse precis som du vill ha den. Och med våra snabba leveranser behöver du inte ens lämna hemmet för att köpa dem!

Märken av rullpapper

- OCB

Vi har OCB rullpapper i vårt sortiment. Vi erbjuder både OCB Classic och OCB Premium i olika storlekar och varianter. OCB är känt för sin höga kvalitet och deras papper är tillverkade av naturliga material som garanterar en smakfull rökupplevelse. 

- Raw

Absolut! Vi har ett stort utbud av Raw rullpapper och tillbehör, inklusive deras populära unbleached linje. Raw rullpapper är tillverkade av hampfiber och är en favorit bland ört entusiaster för deras autentiska smak och långsam bränning. Vi erbjuder också Raw cones och filtertips för en enklare rullning och en mer filtrerad rökupplevelse.

- Rizla

Vi har också Rizla rullpapper i vårt sortiment. Vi erbjuder olika varianter av Rizla, inklusive Rizla King Size och Rizla Silver. Rizla är känt för sin höga kvalitet och deras papper bränner långsamt och jämnt, vilket ger en mer behaglig rök upplevelse. Vi har även Rizla filtertips för en mer filtrerad rökning.

- Elements

Letar du efter ett alternativ till vanliga rullpapper? Då kanske vårt utbud av Elements rullpapper och tillbehör passar dig! Elements rullpapper är tillverkade av rispapper och är ett populärt val bland ört entusiaster för deras minimala påverkan på smaken av det som röks. Vi erbjuder både Elements Classic och Elements Connoisseur i olika storlekar. Vi har också Elements filtertips för en mer filtrerad rökupplevelse.

- Smoking

Sist men inte minst har vi Smoking rullpapper i vårt sortiment. Smoking är en välkänd tillverkare av högkvalitativa rullpapper och har funnits i över 100 år. Vi erbjuder både Smoking Classic och Smoking Deluxe, som båda ger en smakfull och jämn rökupplevelse. För den som vill ha en mer filtrerad rökning har vi också Smoking filtertips tillgängliga. Hos oss hittar du allt du behöver för en personlig och skräddarsydd rökupplevelse. Beställ idag och upptäck varför våra kunder älskar våra rullpapper och tillbehör!

Rullpapper material

- Unbleached rullpapper

Vårt utbud av rullpapper inkluderar också unbleached varianter från flera av våra märken, som Raw och OCB. Dessa rullpapper är tillverkade av naturmaterial och är helt utan kemiska tillsatser eller blekmedel. Detta ger en mer naturlig och autentisk smak på det som röks, samtidigt som det är skonsammare mot miljön. Vi erbjuder unbleached rullpapper i olika storlekar och varianter för att passa alla smaker och behov.

- Hampa rullpapper

För den som vill ha ett ännu mer naturligt alternativ erbjuder vi också rullpapper tillverkade av hampfiber. Raw har en populär serie av hamp rullpapper som är kända för sin autentiska smak och långsamma bränning. Hamp rullpapper är också hållbara och miljövänliga, vilket gör dem till ett populärt val bland den miljömedvetna örtentusiasten. Vi har flera varianter och storlekar av hamp rullpapper för att passa alla önskemål och behov. Beställ idag och upptäck skillnaden med våra naturliga och miljövänliga rullpapper! Vi är stolta över vårt utbud av rullpapper och tillbehör från välkända märken som OCB, Raw, Rizla, Elements och Smoking. Vårt sortiment är noggrant utvalt för att passa alla behov och smaker, oavsett om du föredrar en mer filtrerad rökning eller en mer autentisk smakupplevelse. Vi är övertygade om att du kommer att hitta det du söker hos oss och att du kommer att uppskatta vår kvalitet och vårt sortiment. Beställ idag och få en skräddarsydd rökupplevelse som passar just dig!

- Filter tips

Utöver vårt utbud av rullpapper erbjuder vi också filtertips från flera av våra märken. Raw filtertips är till exempel tillverkade av naturligt hampmaterial och ger en mjuk och behaglig rökupplevelse. Vi har också filtertips från OCB och Rizla i olika storlekar och varianter för att passa dina önskemål. Filtertipsen hjälper till att minska mängden skadliga partiklar som inhaleras, vilket gör det till ett populärt val bland dem som vill minska sin rökningens påverkan på kroppen. Beställ filtertips från oss idag och ta steget mot en sundare rökupplevelse!

Köp rullpapper online

- Fördelar med att köpa rullpapper online

Att köpa rullpapper online har flera fördelar. För det första är det bekvämt och enkelt att beställa från din dator eller mobiltelefon, vilket sparar dig tid och besvär med att besöka fysiska butiker. För det andra kan du oftast hitta ett större urval av produkter online, vilket gör det lättare att hitta precis vad du söker. Dessutom kan du enkelt jämföra priser och betyg från andra kunder för att få den bästa möjliga dealen. Beställ dina rullpapper från oss idag och upplev fördelarna med att handla online!

- Snabba leveranser

Vi erbjuder snabba och pålitliga leveranser för att du ska få dina rullpapper och filtertips så snabbt som möjligt. Vi förstår vikten av att ha tillgång till dina favoritprodukter när du behöver dem, och därför strävar vi efter att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Vi erbjuder också fri frakt vid köp över ett visst belopp för att göra det ännu mer prisvärt för dig. Beställ idag och upplev vår snabba och pålitliga leverans service!

Slutord

- Sammanfattning av informationen

Vårt sortiment av rullpapper och filtertips är noga utvalt för att passa alla önskemål och smaker. Oavsett om du vill ha en mer autentisk smakupplevelse eller en mer filtrerad rökning så har vi det du söker. Vi erbjuder välkända märken som OCB och Raw, så du kan vara säker på att du får högsta kvalitet på dina produkter. Beställ hos oss idag och få en skräddarsydd rökupplevelse som passar just dig!

Vi erbjuder också filtertips från flera av våra märken, inklusive Raw, OCB, och Rizla i olika storlekar och varianter. Filtertipsen hjälper till att minska mängden skadliga partiklar som inhaleras, vilket gör det till ett populärt val bland dem som vill minska påverkan av rökning på kroppen. Beställ nu och ta steget mot en sundare rökupplevelse med våra högkvalitativa filtertips. Dessutom erbjuder vi bekväm och snabb onlinebeställning med fri frakt vid köp över ett visst belopp. Slipp besöka fysiska butiker och beställ dina rullpapper och filtertips från oss idag för en skräddarsydd och hälsosam rökupplevelse!

- Uppmuntran att prova olika märken och material av rullpapper och filter.

Så varför begränsa dig till samma gamla rullpapper och filter när du kan prova något nytt? Vi erbjuder ett brett utbud av material och varianter så att du kan hitta din nya favorit. Testa olika typer av rullpapper som ris-, hampa-, eller ekologiskt papper för en annorlunda smakupplevelse. Eller välj mellan olika filtersorter som aktiva kolfilter eller filtertips med smak. Det finns ingen gräns för hur du kan anpassa din rökupplevelse med vårt sortiment av rullpapper och filter. Beställ nu och upptäck nya smaker och konsistenser som du inte visste fanns! 

Vi på Svava Tobak är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa rullpapper och filter från välkända märken som OCB och Raw. Vi tror att alla förtjänar en skräddarsydd rökupplevelse som passar deras personliga preferenser och behov. Därför arbetar vi hårt för att erbjuda ett brett utbud av rullpapper och filter som kan anpassas efter dig. Beställ idag och upptäck själv varför vi är det självklara valet när det kommer till rullpapper och filter för dina örter. Vi strävar efter att erbjuda en bekväm online-shopping upplevelse med snabb leverans och fri frakt vid köp över ett visst belopp. Så vad väntar du på? Beställ idag och prova på en skräddarsydd och hälsosam rökupplevelse med vårt utbud av högkvalitativa rullpapper och filter!

Kolla även in våra blunts!

OCB Charcoal Tips Virgin OCB Charcoal Tips Virgin

OCB Charcoal Tips Virgin

39 kr
I lager
RAW Classic Artesano Slim RAW Classic Artesano Slim
RAW Slim Kingsize + Filter RAW Slim Kingsize + Filter
Sloow Filter Slim 6 mm Sloow Filter Slim 6 mm

Sloow Filter Slim 6 mm

25 kr
I lager
Fjaell Original Pine King Size Slim Fjaell Original Pine King Size Slim
Raw Black Slim Raw Black Slim

Raw Black Slim

28 kr
I lager
G-Rollz Cheech & Chong med filter & bricka G-Rollz Cheech & Chong med filter & bricka
Elements - Pink Rullpapper Elements - Pink Rullpapper
Fjaell Rice Up! King Size Slim Fjaell Rice Up! King Size Slim
Dollar rullpapper med Filter Tips Dollar rullpapper med Filter Tips
Euro rullpapper med Filter Tips Euro rullpapper med Filter Tips
Glass King Size Rullpapper Glass King Size Rullpapper
OCB Slim + Filters Organic OCB Slim + Filters Organic
RAW Classic King Size Rolls RAW Classic King Size Rolls
RAW Classic Supernatural (12 inch) RAW Classic Supernatural (12 inch)
RAW Wide Perforated Tips RAW Wide Perforated Tips

RAW Wide Perforated Tips

15 kr
I lager
RAW Original Tips RAW Original Tips

RAW Original Tips

15 kr
I lager
RAW Perfecto Cone Tips RAW Perfecto Cone Tips

RAW Perfecto Cone Tips

15 kr
I lager
Rizla Blå Rizla Blå

Rizla Blå

15 kr
I lager
RAW Maestro Cone Tips RAW Maestro Cone Tips

RAW Maestro Cone Tips

15 kr
I lager
Basigg Filterhylsor 300 Basigg Filterhylsor 300

Basigg Filterhylsor 300

30 kr
I lager
G-Rollz - Marilyn Monroe G-Rollz - Marilyn Monroe

G-Rollz - Marilyn Monroe

29 kr
I lager