Snabb leverans / Säkra betalningar / Fri frakt över 699 kr inom Sverige

Blunts/Wraps

Blunts, wraps för enkel och smidig rökning

Vad är blunts & wraps?

Blunts och wraps är rök papper som vanligtvis används för att röka tobak, hampa eller örtblandningar. Dessa produkter är ett utmärkt alternativ till traditionella cigaretter och ger en annan typ av rök upplevelse. Blunts och wraps är tillverkade i olika smaker och storlekar och finns på marknaden för tobaks entusiaster som älskar att röka.

Fördelar med att använda blunts och wraps

Enkel att använda

Blunts och wraps är enkla att rulla och fylla med tobak eller andra örtblandningar vilket gör rökning enklare och smidigare än traditionella cigaretter.

Tillgängliga i olika smaker och storlekar

Många smaker att välja mellan: Blunts och wraps finns i olika smaker som t.ex. jordgubbe, blåbär och mango vilket ger en förhöjd röknings upplevelse.

Ger en smidig rök upplevelse

Filter: Vissa blunts och wraps har inbyggda filter som hjälper till att filtrera bort skadliga ämnen vilket gör dem ett hälsosammare alternativ till traditionella cigaretter.

Passar för alla

Blunts och wraps finns i olika storlekar som passar alla, från nybörjare till erfarna rökare. De är också ett bra alternativ för dem som vill minska sin tobaks förbrukning.

Så oavsett om du är en tobaks entusiast eller bara vill prova på något nytt, är blunts och wraps det perfekta valet för enkel och smidig rökning. Utforska vårt sortiment idag och hitta din favorit smak!

Förbättrad smak jämfört med vanligt papper

Blunts och wraps är också en bättre smakupplevelse jämfört med vanligt rök papper. De är tillverkade av kvalitets material och smaksatta för att förbättra rök upplevelsen. Med blunts och wraps kan du njuta av en rik och fyllig smak som tar din röknings upplevelse till en helt ny nivå.

Varför välja våra blunts och wraps?

Vi erbjuder ett brett utbud av blunts och wraps i olika smaker och storlekar. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och ger en smidig och smakfull rök upplevelse. Våra blunts och wraps är också ett hälsosammare alternativ till traditionella cigaretter med deras inbyggda filter som filtrerar bort skadliga ämnen. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder det bästa inom rökning och vi är säkra på att du kommer att hitta din favorit smak i vårt sortiment. Beställ nu och upplev en helt ny nivå av rökning med våra blunts och wraps!

Tips och tricks för en optimal rökningsupplevelse

För att få en optimal rökningsupplevelse med våra blunts och wraps, rekommenderar vi att du förvarar dem på en sval och torr plats för att undvika fukt och mögel. Innan du rullar en blunt eller wrap, se till att innehållet är finhackat och jämnt fördelat för att undvika ojämna brännmärken.

När du röker en blunt eller wrap, behöver du inte inhalera lika djupt som med traditionella cigaretter. Ta kortare och lugnare drag för att undvika hosta och irritation i halsen. Om du vill ha en ännu mjukare rök upplevelse kan du också använda en mjukare filter.

Genom att följa dessa tips och tricks kan du njuta av en optimal röknings upplevelse med våra blunts och wraps. Beställ idag och upptäck varför så många tobaks entusiaster väljer våra produkter för en enkel och smidig rökning!

Blunts och wraps är det ultimata valet för tobaksentusiaster som vill ha en enkel och smidig rökning. De är tillverkade av högkvalitativa material och smaksatta för att förbättra rökupplevelsen. Dessutom har de inbyggda filter som filtrerar bort skadliga ämnen, vilket gör dem till ett hälsosammare alternativ till traditionella cigaretter. Med vårt breda utbud av blunts och wraps i olika smaker och storlekar kan du hitta din favorit och njuta av en optimal rökningsupplevelse.

Cyclones Weaved Blunt (Sky Blazer) Cyclones Weaved Blunt (Sky Blazer)