Snabb leverans / Säkra betalningar / Fri frakt över 699 kr inom Sverige

Snus

Välkommen till vårt sortiment av färskt snus online

Svenskt snus tillverkas av tobak från olika delar av världen och lufttorkas. Förr i tiden odlades mycket tobak i Skåne och i Mälardalen för användning till snus. Därefter användes röktorkad så kallad Kentuckytobak. Den malda tobaken blandas med vatten, salt, natriumkarbonat och aromämnen

Upptäck klassikerna: General, Göteborgs Rapé, Ettan, Kaliber och Knox

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativ tobaksblandning för våra kunder. Vårt sortiment innehåller allt från klassiska smaker till de mer nytänkande varianterna. Vi förstår att varje snusare har sina egna preferenser och därför har vi samlat de mest populära varumärkena för att du ska kunna hitta din nya favorit hos oss. 

Vårt snus är alltid färskt, och du kan enkelt beställa det online från oss. Vi arbetar ständigt med att utöka vår kollektion och hålla dig uppdaterad med de senaste smakerna och varianterna. Vi har också ett stort utbud av produkter från Kronan, som är en av Sveriges största tillverkare av snus. Om du letar efter något nytt och spännande, tveka inte att bläddra igenom vårt sortiment och hitta din nästa favorit.

Beställ enkelt och smidigt på nätet och få snuset levererat direkt till dörren

Varför välja oss som din snusleverantör?

Vi erbjuder endast färskt snus av högsta kvalitet från de mest välkända varumärkena

Vi har ett stort utbud av olika smaker och styrkor för att tillgodose alla kunder

Vi har snabba leveranser

Vårt mål är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen när det gäller att beställa snus online

Vi strävar alltid efter att ha det senaste och mest eftertraktade sortimentet, så att du alltid kan hitta din nya favorit hos oss

Välj oss som din snusleverantör och upplev skillnaden i kvalitet och service.

- Snus är en tobaksprodukt som vanligtvis används genom att placera den under läppen.

- General, Göteborgs Rapé, Ettan, och Kronan är några av de mest populära snusmärkena i Sverige.

- Tobaksblandningen i snus består vanligtvis av tobak, salt, vatten och smaktillsatser.

- Snus säljs vanligtvis i små påsar som kallas "portioner".

- Att köpa snus online har blivit allt vanligare, eftersom det ger kunderna möjlighet att utforska nya smaker och hitta sina personliga favoriter.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta den perfekta snussmaken, men här hos oss är det enkelt att utforska nya varianter och hitta din nästa favorit. Vi arbetar ständigt med att utöka vårt sortiment och erbjuda det senaste och mest eftertraktade inom snusvärlden. 

- Populära snusmärken i Sverige

General, Göteborgs Rapé, Ettan och Kronan är några av de mest välkända och populära snusmärkena i Sverige. Vi har alla dessa märken och fler tillgängliga för dig att utforska och njuta av.

- Tobaksblandning i snus

Tobaksblandningen i snus består vanligtvis av tobak, salt, vatten och smaktillsatser. Detta ger en unik smakupplevelse som kan variera beroende på märke och smak.

- Portionssnus

Snus säljs vanligtvis i små påsar som kallas "portioner". Detta gör det enkelt att använda och transportera, och det finns olika storlekar och styrkor att välja mellan.

- Lössnus

Utöver portionssnus finns det även lössnus som är vanligt i Sverige. Lössnus säljs i större mängder och kräver vanligtvis att man formar sin egen prilla innan användning. Vi har ett brett utbud av lössnus tillgängligt för dig att välja mellan.


Vi är stolta över att erbjuda det senaste och mest eftertraktade sortimentet av snus på nätet. Vårt mål är att alltid ha det bästa utbudet av nya och spännande smaker, så att du kan upptäcka nya favoriter. Vi har allt från klassiska smaker som tobak och mint, till mer innovativa smaker som lakrits och citrus. Vi har också en mängd olika styrkor att välja mellan, så oavsett om du vill ha något starkt eller mildare, har vi något för dig.

Vi erbjuder en rad olika märken och smaker för att tillgodose alla smakpreferenser. Göteborgs Rapé är ett av våra mest populära märken, med sin friska smak av bergamott och ett lätt saltinslag. Ettan, äldre än något annat snusmärke, är också en favorit bland många snusanvändare med sin traditionella smak av tobak och en hint av lakrits. Kronan är ett annat välkänt märke med sin milda smak och en hint av kryddor.

Kundservice

Vi strävar efter att alltid ge våra kunder bästa möjliga service. Om du har några frågor eller funderingar om våra produkter eller beställningsprocessen, är vårt kundserviceteam alltid redo att hjälpa dig. Vi arbetar hårt för att säkerställa att du har en smidig och tillfredsställande upplevelse när du handlar hos oss. Så beställ ditt färska snus online från oss och upptäck nya smaker som kan bli din nästa favorit. Vi vet hur viktigt det är att ha tillgång till färskt snus när som helst, var som helst. Det är därför vi erbjuder möjligheten att köpa snus online och få det levererat direkt till din dörr. Du behöver inte längre oroa dig för att din favoritsmak inte finns tillgänglig på ditt lokala snuskiosk - utforska vårt sortiment online och hitta din nya favorit.

Vi erbjuder också ett brett urval av olika tobaksblandningar, så oavsett om du föredrar traditionella smaker eller något mer nyskapande, har vi något för dig. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder högsta kvalitet och färskhet i vårt sortiment, så du kan känna dig trygg med ditt köp. Beställ färskt snus online från oss och upplev den bekvämlighet och smakrikedom som vi erbjuder.

Vårt sortiment

Vi erbjuder en rad olika märken och smaker för att tillgodose alla smakpreferenser. Göteborgs Rapé, Ettan och Kronan är bara några exempel på våra mest populära märken. Göteborgs Rapé har en frisk smak av bergamott medan Ettan har en traditionell smak av tobak med en hint av lakrits. Kronan har en mild smak med en hint av kryddor. Vi är stolta över att erbjuda sådana högkvalitativa märken och smaker till våra kunder.

- Göteborgs Rapé

Göteborgs Rapé är en av våra mest populära smaker och är känd för sin friska smak av bergamott och lätt saltighet. Denna tobaksblandning tillverkas av Swedish Match och har blivit en favorit bland många snusentusiaster. Om du vill ha en snus med en distinkt smak som skiljer sig från andra, så är Göteborgs Rapé det perfekta valet för dig.

- Ettan

Ettan är en av de mest traditionella snusmärkena på marknaden och är äldre än något annat snusmärke. Denna tobaksblandning har en klassisk smak av tobak med en aning av lakrits. Ettan tillverkas också av Swedish Match och är en av deras mest välkända märken. Om du vill prova en snus med en tidlös smak, så är Ettan ett bra alternativ för dig.

- Kronan

Kronan är ett annat populärt märke som erbjuder en mild smak med en hint av kryddor. Det är tillverkat av Scandinavian Tobacco Group och är perfekt för dem som söker en snus med en subtil smak. Förutom dessa märken erbjuder vi även andra smaker som Kaliber, General och många fler. Utforska vårt sortiment och upptäck nya favoriter idag. Beställ färskt snus online från oss och få det levererat direkt till din dörr. Vi är här för att ge dig den bästa snusupplevelsen möjligt.

- Kaliber

Kaliber är en annan populär tobaksblandning som tillverkas av Swedish Match. Den har en mild smak med en aning av bergamott och är perfekt för dem som söker en snus med en subtil smak. Kaliber är också känt för sin höga kvalitet och färskhet, vilket gör den till ett populärt val bland många snusanvändare. Utforska vårt sortiment och upptäck nya favoriter idag. Beställ färskt snus online från oss och få det levererat direkt till din dörr. Vi är här för att ge dig den bästa snusupplevelsen möjligt.

- Knox

Vi erbjuder också andra spännande smaker som Knox, som tillverkas av Skruf Snus AB och har en frisk smak av mint och eukalyptus. Den är perfekt för den som vill prova på en annorlunda snussmak. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren snusanvändare, har vi något för alla i vårt sortiment. Beställ färskt snus online från oss och upptäck nya favoriter som du kommer att älska. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa smaker till våra kunder och göra din snusupplevelse så bra som möjligt.

- Granit?

Granit, en tobaksblandning med en stark smak och en hint av bergamott. Detta märke tillverkas av Fiedler & Lundgren och är ett populärt val bland dem som söker en starkare snus. Vi har ett brett sortiment av olika smaker och styrkor, så du kan hitta precis vad du söker hos oss. Utforska vårt sortiment och upptäck nya favoriter idag. Beställ färskt snus online från oss och få det levererat direkt till din dörr. Vi är här för att ge dig den bästa snusupplevelsen möjligt. 

Vanliga frågor och svar om snus

- Vad är snus?

Snus är en tobaksprodukt som vanligtvis används genom att placera den under läppen. Det är populärt i Sverige och många andra länder, och det finns en mängd olika smaker och styrkor att välja mellan.

- Är det säkert att använda snus?

Snus är en tobaksprodukt och innehåller nikotin, vilket är en beroendeframkallande substans. Det finns en risk för hälsoproblem relaterade till användning av snus, såsom tandproblem och cancer i munnen, men riskerna är generellt sett lägre än för rökning. Det är viktigt att använda snus med måtta och att undvika att svälja det.

- Vad är skillnaden mellan lös och portionssnus?

Lös snus är en löst packad tobaksblandning som du formar själv och placerar under läppen, medan portionssnus är förpackat i små påsar som du enkelt placerar under läppen. Portionssnus är oftast mer praktiskt att använda och ger en mer jämn dos av nikotin, medan lös snus ger en mer frihet att forma din egen dos och smak. Båda alternativen är tillgängliga på vår webbplats, så du kan välja den som passar dig bäst. Tänk på att oavsett vilken typ av snus du väljer, är det viktigt att använda den med måtta för att undvika hälsoproblem.

- Uppmuntran till att prova nya smaker

Vi uppmuntrar dig starkt att prova nya smaker och upptäcka nya favoriter i vårt sortiment. Med så många olika varianter och smaker att välja mellan, finns det alltid något nytt att upptäcka. Vårt team är alltid på jakt efter de senaste och mest spännande smakerna för att ge dig den bästa upplevelsen. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha rekommendationer om vilka smaker som skulle passa dig bäst. Vi är här för att hjälpa dig att hitta din nya favorit.